Wat maakt Opalescence-tandenbleekgel anders dan andere vergelijkbare producten?

Opalescentie-gel voor het bleken van tanden is een stuk beter dan uw gewone bleekmiddel. Net als andere gebruikt het een mix van carbamideperoxide en andere oplossingen om de perfect witte glimlach te krijgen die je wenst. Maar er zijn een paar dingen die deze oplossing anders maken dan alle andere.

Ten eerste wordt het niet alleen witter, het komt ook in je glazuur terecht en verhoogt het mineraalgehalte daar. Opalescence-gel voor het bleken van tanden verhoogt het mineraalgehalte van uw glazuur, waardoor het bestand is tegen toekomstige vlekken en verkleuringen. Het gaat een stap verder dan andere producten op de markt. Geen enkele andere gel kan dit.

Het is ook gemaakt met het oog op gevoelige tanden. Als u veel vlekken en verkleuring heeft, heeft u meestal een schurende gel met een hoge concentratie nodig. Hierdoor worden de vlekken verwijderd, maar het brengt ook het risico met zich mee dat je je tanden beschadigt en pijn Opalescence Wittenende Gels veroorzaakt als je tanden gevoelig zijn. Degenen met gevoelige tanden hebben altijd een lagere concentratie gel moeten gebruiken en je ziet niet dezelfde resultaten. Opalescentie-gel gebruikt een mengsel van fluoride en kalium dat helpt het glazuur van uw tanden te beschermen.

Het werkt ook om je tandvlees te beschermen. De gel van Opalescence is gemaakt om plakkerig te zijn. Hierdoor blijft het in de lade. Bij andere bleekmiddelen loop je het risico dat de oplossing uit het bakje sijpelt en in contact komt met het tandvlees. Hoewel bleekmiddelen goed zijn voor tanden, kunnen ze ernstige irritatie van het tandvlees en ander weefsel in de mond veroorzaken.

Hoe werkt het?

Opalescentie verschilt niet zo veel van uw andere kits voor het bleken van tanden. Je vult het dienblad met hun gepatenteerde gel en plaatst het dienblad vervolgens in je mond. Het reguliere recept vraagt om dagelijks twee keer dragen, elk gedurende 30 minuten. Sommige van hun producten raden aan om het een nachtje te laten staan. Je begint wittere tanden te zien tegen het einde van de eerste week of zo, en het hele proces is in twee weken voltooid.

Als je niet zeker weet of je het zelf moet doen, kun je een Opalescence-behandeling voor het bleken van tanden laten uitvoeren door een professional. Natuurlijk kost het meer om het op deze manier te doen, maar u kunt er zeker van zijn dat de klus correct wordt geklaard. Bovendien kunt u met uw tandarts praten als u problemen of vragen heeft.

Als u overweegt tanden te bleken, probeer Opalescence dan eens. Kijk eens naar recensies online en je zult zien dat ze constant beter scoren dan de concurrentie. Er zijn veel blije mensen met een mooie glimlach die de Opalescence-gel voor het bleken van tanden lovend bezingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *